Inštalacije

Poskrbimo za celostno izvedbo inštalacij objekta. Med strojne inštalacije spadajo vodovodne in električne inštalacije, hlajenje ter ogrevanje. Strojne inštalacije se izdelujejo po fazah, zato je za pravilno izvedbo inštalacij pomembna izbira strokovnjakov z ustreznim znanjem in izkušnjami. Zagotavljamo pomoč in svetovanje pri izbiri materialov ter vgradnjo kvalitetne opreme priznanih proizvajalcev.

Vodovodne inštalacije

Vodovodne so poleg električnih inštalacij najzahtevnejši del gradnje ali obnove objekta, zato je za napeljavo vodovoda potrebno izbrati izkušenega vodovodarja. Pomembno je, da je vodovodna inštalacija napeljana s kvalitetnimi materiali, ki ustrezajo zahtevam tehničnih lastnosti. Naši strokovnjaki svetujejo in uredijo vodovodne inštalacije tako, da ima napeljava dolgo življenjsko dobo in s tem tudi dolgo uporabno vrednost.

Hlajenje

S pomočjo strokovnega svetovanja naših zaposlenih na objekt vgradimo klimatsko napravo priznanih proizvajalcev, ki se poleti uporablja za hlajenje in razvlaževanje toplega zraka, pozimi pa tudi ogrevanje prostorov.

Električne inštalacije

Poskrbimo za celostno in kakovostno izvedene elektroinštalacije v objektu. Zagotavljamo strokovnost, kakovost in zanesljivost izvedenih elektro del, pred samo izvedbo pa se posvetujemo z naročnikom. Uporabljamo kakovostne materiale,  delo opravimo hitro in v dogovorjenem roku.

Poskrbimo tudi za redne električne preglede in meritve.

Ogrevanje

Vgrajujemo kvalitetne in energetsko učinkovite ogrevalne sisteme – ogrevalne naprave (toplotna črpalka), talno ogrevanje in radiatorsko ogrevanje.

Naši strokovnjaki ob menjavi obstoječega ogrevalnega sistema ali nakupu novega svetujejo strokovno in premišljeno ter skupaj z naročnikom poiščejo najbolj optimalno rešitev, ki vpliva na bivalno udobje in na višino stroškov.