O nas

Tradicija družinskega podjetja Dogša d.o.o. iz Lendave sega v leto 1982, ko je Anton Dogša ustanovil gradbeno podjetje. Zaradi povečanja obsega dela in zagotavljanja celostnih rešitev na področju gradbeništva in zaključnih gradbenih del se je podjetje v letu 2003 preimenovalo v Dogša, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o..

Podjetje se ponaša z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gradbeništva. Smo sodobno, predvsem pa zanesljivo gradbeno podjetje, ki k vsaki stranki pristopi strokovno in resno, pri vsakem projektu pa upoštevamo tudi želje in ideje naročnika. Postavimo želene cilje in se držimo dogovorjenih rokov.

Podjetje zagotavlja kakovostno, učinkovito in pravočasno izvedbo gradbenih del ter s tem maksimalno zadovoljstvo naših naročnikov. Ekipa zaposlenih se navkljub večletnim izkušnjam redno udeležuje izobraževanj s področja kvalitete materialov, barv in inovativne izvedbe gradbenih del. Samo tako lahko sledimo sodobnim trendom, ki se ves čas spreminjajo.

Vsak projekt je zgodba zase, zato naročnike obravnavamo individualno in se jim popolnoma posvetimo že ob načrtovanju projekta. Naša strokovna priporočila nadgradimo s potrebami in željami strank, saj se zavedamo, da so prav zadovoljni naročniki tisti, ki zagotavljajo dodano vrednost našemu podjetju.