Zaključna gradbena dela

V našem gradbenem podjetju poskrbimo za vse vrste zaključnih gradbenih del, ki ob zaključku gradnje, prenove stanovanja ali hiše dajejo celostno vizualno oz. končno podobo.
Vse storitve zaključnih gradbenih del izvajamo z uporabo kvalitetnih in sodobnih materialov, ki jih ob začetku projekta naročniku predstavijo naši strokovnjaki. Prizadevamo si, da uresničimo vse želje in zahteve naročnika in mu s tem omogočimo prijetno bivalno okolje.

Fasaderska dela

Primarna funkcija fasade je zaščita objekta pred raznoraznimi vplivi, hkrati pa daje celostno vizualno podobo objektu, zato je izredno pomembno, da je fasada kvalitetna. Objekt moramo dobro toplotno zaščititi s primerno in kvalitetno izbiro toplotnoizolacijskega materiala.

Slikopleskarska dela

Naša ekipa poskrbi za celostne rešitve različnih slikopleskarskih del in zagotavlja vrhunsko izvedbo. Pleskanje prostorov mora biti izvedeno natančno in kvalitetno, zato je pomembno, da delo opravi strokovna ekipa.

Zavedamo se, da z izvajanjem slikopleskarskih del vstopamo v vaš dom, zato smo diskretni in obzirni. Poskrbimo, da vaša oprema ostane nepoškodovana in čista, saj vsak prostor pred izvedbo zaščitimo in po izvedbi del očistimo.

Suhomontažna dela

Suhomontažna dela predstavljajo elegantno in učinkovito rešitev zaključnih del, hkrati pa poskrbijo za moderno ter okolju prijazno izdelavo notranjih prostorov. Naša ekipa izvaja raznovrstna suhomontažna dela, kot so stenske obloge, spuščeni stropi, pregradne stene, mansarde/podstrešja, vratni podboji in podobno. V suhomontažna dela vključujemo celostne storitve, vključno z dobavo, montažo, izbiro materiala in individualnim svetovanjem v skladu z Vašimi željami.