Gradbena dela

Gradbeno podjetje Dogša d.o.o

Gradbeno podjetje Dogša d.o.o. z več kot 35-letnimi izkušnjami za svoje naročnike izvaja vse vrste gradbenih del – od enostavnih gradbenih del do zahtevnih gradbenih konstrukcij. Naša ponudba zajema:

Betonska dela

Skupaj z zemeljskimi deli ključni del gradnje. S pravilno izvedbo, konstrukcijo in strokovnostjo zagotovimo varnost objekta ter dolgotrajno vzdržljivost materiala. Kvalitetna in pravilna izvedba betonskih del je izrednega pomena.

Rušitvena dela

Rušenja na vseh vrstah objektov izvajamo z izurjeno ekipo strokovnjakov. Na rušitev objekta se – ne glede na velikost – pripravimo temeljito, delo pa opravimo kvalitetno, hitro in strokovno.

Zidarska dela

Poskrbimo za svetovanje glede izbire najustreznejših materialov. Zidarskih del se lotimo premišljeno, natančno, predvsem pa poskrbimo za kvalitetno in strokovno izvedbo celotne faze del.

Estrihi ali tlaki

So sestavni del gradnje, katere uporabljamo za izravnavo površin. Poskrbimo za ustrezno izolacijo in kvalitetno izdelavo estrihov.

Ometi

Zaključni sloj za dom, ki prostoru daje končni videz. Za omete uporabimo materiale, ki so kakovostni, naravni in predvsem prijetni za bivanje.

Celotna izvedba gradbenih del je izvedena strokovno, kvalitetno in skladno s splošno gradbeno prakso ter pravili stroke. Pred pričetkom projekta strokovnjaki svetujejo z izbiro pravih materialov, načina gradnje / rušenja, ipd. in skupaj z naročnikom oblikujejo celostni načrt in potek izvedbe del. Vsak projekt je opravljen skladno z dogovorjenimi roki.

Ob zaključku projekta je pomembno samo eno – zadovoljstvo naročnika z izvedenim delom.